Onze oplossingenFederated Identity Management Platform


Waarom het inlogmiddel van uw bedrijf afdwingen, terwijl ze eenvoudig hun eigen Digital Identity kunnen gebruiken?

Uw klant heeft veel accounts. Bedenk het maar eens. DigiD, Facebook, eHerkenning, Google, Twitter, iDIN en LinkedIn. Misschien ook Indensys, Microsoft, eIDAS of Surf. Plus die ene van uw website of digitale applicatie. En natuurlijk wil hij inloggen met zijn eigen voorkeursaccount.

Onze Federated Identity Management Platform is de oplossing.

Lees verder…
eIDAS: European network for identification


eidas_logoeIDAS: Europees netwerk voor digitale identificatie
Connectis implementeert het eIDAS 2018 project, wat grensoverschrijdende toegang biedt tot een breed scala aan publieke en privaat digitale diensten binnen de Europese Unie. Connecting Europe Facility (CEF) van de Europese Unie is co-financierder van eIDAS 2018.

Lees meer…
FederateNow™ Adapters


Wilt u uw klantensyseem integreren met onze identity provider? De Connectis FederateNow™ Adapters bieden u gemakkelijke integratiemogelijkheden voor het java en asp.net platform. Slechts een aantal regels code is genoeg.
Built-to-Order


Wilt u meer dan onze standaard out-of-the-box ondersteuning? Wij bieden ook maatwerk, waardoor een volledige integratie met uw bestaande software en klantenervaring mogelijk wordt.
Connectis and SIDN joined forces


sidn_logoSIDN, het bedrijf achter alle .nl-domeinnamen, heeft een meerderheidsbelang verworven in Connectis. Met de krachtenbundeling van Connectis en SIDN krijgt de markt voor digitale identiteiten een sterke impuls.

Dit stelt Connectis in staat om te werken aan een toekomst van veilige inlogoplossingen en herbruikbare digitale identiteiten.

Lees verder…
Verbinden met DigiD


Connectis verwerkt meer dan 90% van alle DigiD transacties in de Nederlandse gezondheidszorgsector. We vertalen DigiD naar de protocols die u nodig heeft.
Verbinden met iedereen


Wereldwijd

Connectis ondersteunt alle internationaal erkende normen en protocollen zoals SAML, OpenID, SCIM, OAuth, ADFS, XACML en WS-Federation.

Europa

Connectis is de grootste speler van de Europese norm STORK en eIDAS. Het eID2018 project van Connectis verbindt 100 spelers binnen Europa’s eerste grote digitale samenwerking.
Lees meer over dit project op www.eidas2018.eu

Nederland

Als een in Nederland gevestigd bedrijf is Connectis in staat om alle Nederlandse normen voor een veilige login, waaronder DigiD, eHerkenning, Idensys, SURFfederatie en iDIN (Bank-ID), te ondersteunen.
Connectis Identity Broker


De Connectis Identity Broker verbindt websites and applicaties aan één of meer identity providers. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om in te loggen middels de identity die hun voorkeur heeft en de credentials die zij al bezitten. Dit verhoogt de tevredenheid van uw klanten, versterkt uw online conversie en verlaagt de operating costs voor customer on-boarding, service desk en compliance.

Lees verder…