Veilige online dienstverlening
met eHerkenning en eIDAS

down

Aanvragen eHerkenningsmiddel

Met een eHerkenningsmiddel kunt u veilig en snel inloggen bij alle organisaties die zijn aangesloten op eHerkenning. Hierdoor hoeft u dus niet voor iedere organisatie een ander inlogmiddel te gebruiken en te onthouden.

In onze Support-sectie kunt u alles te weten komen over het aanvraagproces van een eHerkenningsmiddel.

U kunt ook direct al online een eHerkenningsmiddel aanvragen. Wij helpen u eenvoudig en snel.

Let op: Wanneer u een eHerkenningsmiddel wilt op niveau EH2 of EH2+ middel, moet u altijd eerst een eHerkenningsmiddel aan te vragen met betrouwbaarheidsniveau 1 (EH1). Wanneer deze geactiveerd is, kunt u vervolgens uw eHerkenningsmiddel upgraden naar een hoger betrouwbaarheidsniveau (EH2/EH2+).

TarievenoverzichtDirect aanvragenAanvraagproces

Bespaar tijd en kosten met een gestandaardiseerd online inlogsysteem

Het ontwikkelen en beheren van een veilige inlogvoorziening en het uitgeven van inlogmiddelen brengt veel kosten met zich mee. Met een gestandaardiseerd inlogsysteem voor eHerkenning bespaart u veel kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld is. Dit systeem noemen wij de eHerkenningsmakelaar. Hiermee besparen ook uw gebruikers veel kosten, omdat zij nog maar één inlogmiddel hoeven te registeren.

Wilt u meer weten over hoe u uw diensten online via eHerkenning kan ontsluiten? Laat dit weten aan onze account managers. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en vertellen u alles over onze oplossing.

Aanvragen eHerkenningsmakelaar

Laat Europese burgers en bedrijven met hun eigen nationale eID inloggen bij uw online dienst

In september 2018 wordt de Europese wetgeving 910/2014 van kracht. Het stelt alle Europese burgers en bedrijven in staat hun eigen nationale eID te gebruiken in de andere Europese landen. Dat maakt het leven natuurlijk veel makkelijker.

Connectis biedt de tools om private diensten op grensoverschrijdend niveau mogelijk te maken, zodat alle burgers en klanten van Europa toegang hebben tot uw diensten.

eIDAS 2018Waarom eIDAS?Hoe werkt het?Contact